4 зодии, които вярват само на себе си

Вижте кои са те

2020-06-11 18:00:00
4 зодии, които вярват само на себе си
Снимка: Pexels

Представителите на тези зодии са осъзнали, че не трябва да вярват на никого в живота и разчитат само на себе си. Не споделят много, не вярват на думи, доверяват се само на себе си. Ето кои са те.

 

Телец

 

Телците са доста скептично настроени.  Те смятат, че хората преправят истината и я представят така, че да бъде в тяхна полза - тоест, не казват цялата истина или извъртат нещата. Мислят, че повечето хора показват само част от себе си, само някаква версия на своята действителност и че не трябва да се вярва на думите им. Телците подозират, че околните често си украсяват историите, за да им е удобно, или премълчават нещо.

 


Дева

 

Тези зодии са перфекционисти и разчитат основно на себе си. От деца са такива. Знаят, че друг няма да забележи грешките и да се погрижи за тях, знаят, че само те могат да свършат най-добре работата.  Не вярват на хората и не мислят, че някой може да се справи по-добре от тях. Предпочитат сами да се оправят с проблемите. Знаят, че не биха подвели себе си и не биха навредили на себе си, а другите биха ги наранили.

 


Скорпион

 

Често казано, Скорпионите си мислят, че никога не са срещали човек, който да си заслужава и да му дадат пълното си доверие. Чувстват, че в живота им никога не е имало човек, който се е отнасял с тях правилно и никой не е доказал, че може да му се вярва. Тези зодии са недоверчиви по природа, трудно споделят и трябва много да им се доказвате. Смятат, че хората се представят в различна светлина спрямо ситуацията, и не се съобразяват с чувствата и емоциите на околните.

 

Козирог

 

Те са предпазливи, понякога негативни, и са свикнали да мислят, че околните са опасни. Виждат най-лошото у тях и искат да се защитят. Затова не вярват на никого и не издават неща за себе си. Гледат да не се привързват. Не искат да виждат хубавите неща у хората, за да не им повярват, и така да останат разочаровани, когато опознаят истинската им същност.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия